Boothill Saloon Amersfoort

Sinds 1988 is de Boothill Saloon hét rockcafé van Amersfoort. Een ouderwets gezellige kroeg dat met z'n tijd mee gaat. Gelegen in de Krankeledenstraat pal naast de Onze Lieve Vrouwentoren. Wat tevens ook het middelpunt van Nederland is.

 

Voor velen is Boothill Saloon Amersfoort een soort tweede thuis. Al is het om na schooluren of na het werk even een drankje te doen en gezellig met de barman of barvrouw te kletsen of te socializen met de andere gasten. Voor een potje pool of dart kan je hier ook altijd terecht. 

 

Kom gezellig een keer langs, de muziek is altijd goed, het bier en de wijn staat altijd koud en je bent altijd welkom!

Boothill Saloon Amersfoort est. 1 maart 1988

Boothill Saloon Amersfoort est. 1 maart 1988 Er waaide een nieuw geluid door de rockwereld; Pearl Jam, Nirvana, RHCP, Guns N’ Roses, Soundgarden... Elke week kwam er wel weer iets nieuws over vanuit de West Coast van de USA. Daar zaten we op te wachten, rauwe rock van bands die volledig uit hun dak gingen. Van de sinistere sound met prachtige nummers van The Cult tot de vrolijke muziek van INXS, het nieuwe geluid zorgde ervoor dat een grote schare scholieren en andere gasten uit de wijde omgeving hun weg vonden naar de Boothill Saloon.  

 

Samen met leuke medewerkers en heel veel Boothillgasten vlogen de jaren om. Nog steeds vernieuwend maar ook trouw aan het verleden. Met minstens vier keer per maand livemuziek, een groot achterterras en de leukste gasten is de Boothill Saloon nog steeds een begrip in Nederland. Van pick-up naar cassettedeck naar cd-speler, van Skol bier naar Oranjeboom en van Dommelsch naar Hertog Jan. Een gok in 1988 en nu nog steeds een uitdaging. Gewaardeerde gasten, wij wensen jullie een fijne dag en tot ziens in de Boothill Saloon!

Jeroen